E o campioană. Nu doar în sălile de competiție, unde a câștigat numeroase titluri atât în activitatea de sportiv de performanță, cât și în cea de antrenor, obținând cu elevele sale importante titluri de campion național și absolut în gimnastica ritmică, peste 20 titluri de campion mondial, 15 de vicecampion, 15 titluri de campion al României, 11 titluri de campion al Ungariei la diferite secțiuni de dans! E o campioană și în viață. De numele său se leagă una dintre cele mai vechi săli de sport din Oradea: Ars Nova!

Teodora Lăzuran. Un nume, un brand, o poveste. Un OM. Naturalețea, entuziasmul, buna dispoziție și zâmbetul sunt – pentru Teodora Lăzuran – principala carte de vizită. O recomandă succesul și pasiunea pentru tot ce înseamnă mișcare, adică sănătate. În spatele imaginii de Ambasador al dansului orădean stă foarte multă muncă, dedicație, devotament și conștiința lucrului bine făcut.

Pe Teodora Lăzuran am găsit-o la sală (unde altundeva?) pe strada Șelimbărului nr.2 pentru un scurt interviu. Modestă și emoționată. Zâmbitoare și radiantă de energie pozitivă, gata să o transmită oricui o privește și o ascultă.

Datorită proiectelor sale a reușit să facă din Oradea un pol important pe harta dansului mondial. Când nu organizează competiții la care participă sute de dansatori din întreaga lume, Teodora susține, cu sfințenie, orele de zumba, yoga, masterstreching și lista poate continua… Despre ce face Teodora Lăzuran, o las pe ea să vă vorbească în materialul de mai jos: