Celulele noi ale pielii sunt formate în stratul bazal, stratul cel mai profund al epidermei. Aceste celule noi sunt împinse spre suprafață pentru a forma stratul cornos. În fiecare zi, aproape un milion de celule se desprind de pe piele, dar cu toate acestea este nevoie de aproximativ o lună pentru ca noile celule să ajungă în stratul extern cornos al epidermei, ceea ce înseamnă că pielea pe care o să o aveți într-o lună de astăzi va fi complet nouă în comparație cu pielea pe care o aveți acum.
Eliminarea celulelor moarte permite noilor celule să fie dezvăluite, astfel aspectului pielii fiind îmbunătățit. Pe măsură ce ne maturizăm rata de regenerare a celulelor noastre încetineşte, însă exfolierea regulată accelerează procesul de descuamare naturală a pielii.

Tratamentul Image Signature Facelift combină ingrediente care accelerează reînnoirea celulară, fiind orientat spre rezultate. Vitamina C și enzimele din fructe sunt amestecate într-o bază organică de aloe vera reducând în mod vizibil roșeața și luminând tenul, în timp ce acidul hialuronic asigură o hidratare superioară și umple instantaneu pielea. Acest tratament este ideal pentru pielea predispusă la roșeață, uscată/deshidratată, sensibilă, post-microdermabraziune și după operații.

Cine și unde îți asigură Tratamentul Image Signature Facelift?

ARANKA FENESI – Charm Studio – 0746953434

ALEXANDRA VARADI – Eleven – 0742346233

EMILIA TERME – Beauty Secrets – 0753780637

ANA MARIA DEMIAN – Element Studio – 0745788252